Over Jeunesse2018-06-19T10:26:35+00:00

OVER JEUNESSE

Wij stellen ons team graag aan u voor.
In ons huidverzorgingsinstituut werken 4 schoonheidsspecialistes. Kijkt u gerust verder op de site naar het uitgebreide aanbod van behandelingen.

Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met mij opnemen. Wanneer we met een behandeling bezig zijn kunnen we niet altijd de telefoon beantwoorden. Daarom verzoek ik u vriendelijk het antwoordapparaat in te spreken dan bellen we u zodra het kan terug.

Els Mans

Mijn naam is Els Mans Sinds 1996 ben ik gevestigd op de Burg.Hobusstraat in Nederweert. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Nà deze opleiding heb ik de 2 jarige voortgezette opleiding met succes afgerond. Ook ben ik gediplomeerd pedicure met de aantekening reumatische en diabetische voet en heb ik een 1 jarige visagie opleiding gedaan.

Mijn specialisaties zijn acne, lymfedrainage, pincementmassage, elektrisch ontharen, camouflagetherapie, permanente make up en als laatste de specialisatie ontharingstechnieken.

Marlie Hoezen

Mijn naam is Marlie Hoezen. Ik heb de opleiding voor schoonheidsspecialiste afgerond in 2008. Daarna heb ik de opleiding pedicure gevolgd.
Deze heb ik met succes afgesloten. Daarna heb ik nog een jaar visagie gedaan, welk ik ook met succes heb afgesloten.
Op dit moment ben ik mij aan het specialiseren op het gebied van voeding, door doormiddel van je voedingspatroon aan te passen, de conditie van je huid te verbeteren.

Nicole Ta

Eén keer in de zes weken ben ik bij Huidverzorgingsinstituut Jeunesse te gast om behandelingen uit te voeren op gebied van huidverbetering namens Cosmetique Totale. Als huidtherapeut ben ik gespecialiseerd in laser- en lichtbehandelingen en medische peelings. Hierbij kunt u denken aan de behandeling van acne, kalknagels, overbeharing, maar ook couperose en pigmentatieproblematiek.

De huid heeft sinds jongs af aan al mijn interesse gehad en ik voelde me ook direct op mijn plek toen ik met de opleiding tot huidtherapeut startte. Wat mijn werk zo leuk maakt is dat ik huidproblemen van mijn cliënten kan verbeteren, waardoor ook hun zelfbeeld en zelfvertrouwen verbeterd. Mijn dag kan dan ook niet meer stuk wanneer cliënten benoemen verbetering te zien en aangeven blij te zijn dat ze met de behandelingen zijn gestart. Dit geef mij als huidtherapeut ontzettend veel voldoening.

Wat ik belangrijk vind is dat de cliënt goed en volledig wordt geïnformeerd over de behandelmogelijkheden.

0
Behandelingen
0
Huidscans
0
Permanente make-up
0
Medewerkers