liftsome Beauté Neuve Salon Jeunesse Nederweert, Guinot gezichtsbehandeling, lichaamsbehandeling, pedicure, manicure, hotstone massage, kruidenstempelmassage, make-up, lash lifting, huidscan, huidtherapie, perfect skin, infrarood sauna, zonnebank, spray tan

Face Setting

Zoals u van ons kunt verwachten, zijn wij altijd op zoek naar het beste voor uw huid. Daarom wordt nu ”Face Setting”, de natuurlijke weg om rimpels te laten verdwijnen of zichtbaar te verzachten, toegepast.

Hoe werkt de Face Setting-techniek?
Deze methode baseert zich op de huideigen en regeneratiebevorderende Face Setting techniek. Door stimulatie van bepaalde huidgedeeltes profiteren wij van fascinerende eigenschappen van het lichaam en laten we het vernieuwingsproces zijn werk doen. Jong bindweefsel met collageen en elastische vezel worden zo gevormd, dat de vorming van rimpels en lijnen onmiddellijk worden gestopt. De Face Setting techniek werkt door het opvullen met lichaamseigen bindweefsel, werkt betrouwbaar en langdurig, omdat het weefselstimulerend is en de weefsels zichzelf reguleren en regenereren. De behandeling duurt slechts 30 minuten en wordt, afhankelijk van de rimpelstructuur, meerdere keren herhaald met tussenpozen van 2 weken.

Werking van de behandeling?
Jong bindweefsel wordt aangespoord tot het ontwikkelen van collageen en elastische vezels. Dit leidt tot een verhoogd waterverbindingsvermogen van de grondstofsubstantie waardoor de rimpels opgevuld worden.

Wat is het effect van de behandeling?
Het gladder worden van de huid is reeds na de eerste tot tweede behandeling duidelijk zichtbaar. De behandelde plek kan licht rood worden, dit zal echter geen storend effect hebben bij de sociale omgang.