liftsome Beauté Neuve Salon Jeunesse Nederweert, Guinot gezichtsbehandeling, lichaamsbehandeling, pedicure, manicure, hotstone massage, kruidenstempelmassage, make-up, lash lifting, huidscan, huidtherapie, perfect skin, infrarood sauna, zonnebank, spray tan

Eye Logic

Deze behandeling richt zich op de 3 meest voorkomende problemen rondom de ogen, namelijk;

  • Lijntjes en rimpels rondom de ogen, alsmede de fronsrimpels tussen de ogen
  • Wallen onder de ogen.
  • Donkere kringen onder de ogen.

Onze eerste tekenen van veroudering begint bij de huid rondom de ogen. Dat komt oa. doordat de huid daar 3 keer zo dun is als bijvoorbeeld onze wangen. In de huid rondom de ogen zijn minder talgklieren aanwezig en verder heeft de oogkringspier weinig houvast waardoor er sneller gebrek is aan elasticiteit en stevigheid. Soms is er ook een slechte bloedcirculatie of speelt erfelijkheid een rol. Met als gevolg kleine lijntjes, rimpels en wallen / donkere kringen.

De Eye Logic is eigenlijks een heerlijk ontspannende oogcontour behandeling en laat uw ogen weer stralen!

Stap 1:

De Eye Logic oogbehandeling start met een reiniging van het gezicht. Hierna wordt het serum ruim aangebracht. Deze serum gel sluizen we op het voorhoofd en rondom de ogen in met het Guinot Hydradermie apparaat. Deze 1e stap in de Eye Logic behandeling werkt egaliserend op fijne rimpels/ lijntjes en werkt bovendien afvoerend.

Stap 2:

Hierna wordt het Age Logic Yeux serumcrème aangebracht en krijgt u hiermee een heerlijke, ontspannende oogcontour massage. In deze serumcrème zit oa: ATP (geeft extra energie naar de cellen), Celleven concentraat (verbetert de huidconditie waardoor de cel zich sneller gaat vernieuwen), Eye Liss (versterkt huidbarrière  van de haarvaten en verbetert de afvoer), Paardenkastanje extract (verbetert de huid microcirculatie en versterkt de bloedvaatwanden).

Stap 3:

Vervolgens brengen we het Masque Yeux Age Logic aan rondom de ogen. Dit is een exclusief Guinot ontworpen vliesmasker voor de oogcontouren die fronslijnen, wallen, kraaienpootjes en donkere kringen aanpakt. Als laatste wordt na 8 minuten het masker ervan afgehaald en brengen wij u een oog- en dagcrème aan, aangepast aan uw huidconditie en huidtype.

Onderzoeken hebben aangetoond dat na 1 behandeling: de gemiddelde rimpeldiepte met 40,2% is verminderd en de stevigheid van uw huid met 46,7% is toegenomen.