liftsome Beauté Neuve Salon Jeunesse Nederweert, Guinot gezichtsbehandeling, lichaamsbehandeling, pedicure, manicure, hotstone massage, kruidenstempelmassage, make-up, lash lifting, huidscan, huidtherapie, perfect skin, infrarood sauna, zonnebank, spray tan
Hydraclean liftsome Beauté Neuve Salon Jeunesse Nederweert, Guinot gezichtsbehandeling, lichaamsbehandeling, pedicure, manicure, hotstone massage, kruidenstempelmassage, make-up, lash lifting, huidscan, huidtherapie, perfect skin, infrarood sauna, zonnebank, spray tan

Hydraclean

Nieuw uit het laboratorium van Guinot Hydraclean: in no time een stralende huid Deze diep reinigende behandeling zorgt in 30 minuten voor een zuivere en stralende huid. De nieuwe korte en effectieve treatment Hydraclean van Guinot is bij uitstek geschikt als snelle beautyboost of betaalbare tussendoorbehandeling.

De behandeling bestaat uit twee essentiële stappen: een diepe reiniging op basis van warmte en een ontspannende beautymassage. Het resultaat verbluffend: de huid ademt, is helder en fris en neemt de erna geadviseerde verzorgingsproducten beter op.

 Stap 1: Diepe reiniging

De schoonheidsspecialist verwijdert de make-up, reinigt de huid en brengt de Gel Nettoyant Universel – voor alle huidtypen – of de Gel Nettoyant Pureté – voor de vette huid – aan. Met de gepatenteerde Thermoclean verwarmingselektrode bestrijkt de beautyprofessional volgens een strikt protocol elk deel van het gezicht, met speciale aandacht voor de T-zone, waar een hogere concentratie sebum zit. De warmte die de elektrode verspreidt, verhoogt de afscheiding van de zweet- en talgklieren en verwijdert daarbij het exces aan sebum en toxinen. De poriën zijn schoon en comedonen kunnen gemakkelijk worden verwijderd. De warmte geeft een aangenaam gevoel.

Stap 2: Beautymassage

De weldadige beautymassage ontspant gezicht en geest, stimuleert de microcirculatie in de huid en voert vocht af. De schoonheidsspecialist gebruikt hierbij de Modelage Beauté Sérum Crème, met allantoïne dat de huid verzacht en extract van toverhazelaar dat de poriën verfijnt.

Hydraclean Deluxe

De Hydraclean deluxe is een aanvullende mogelijkheid op de Hydraclean. Tijdens deze behandeling worden er naast stap 1 en 2 ook nog onderandere een gezichtsmasker gegevens.