Lavisage voedingssupplementen Hydradermie Salon Jeunesse Nederweert, Guinot gezichtsbehandeling, lichaamsbehandeling, pedicure, manicure, hotstone massage, kruidenstempelmassage, make-up, lash lifting, huidscan, huidtherapie, perfect skin, infrarood sauna, zonnebank, spray tan

Over laviesage

Laviesage nutricosmetics zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen.
Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huis.
Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastieke en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Missie en visie:

Onze missie is om consumenten toegang te bieden tot innovatieve, op wetenschap gebaseerde voedingssupplementen van de beste natuurlijke kwaliteit om hun huid, gezondheid en leven te verbeteren.
We distribueren onze voedingssupplementen via deskundig opgeleide schoonheidsspecialisten die consumenten kunnen begeleiden bij het maken van de juiste keuzes.

Visie: Omdat de huidkwaliteit na het 25ste levensjaar langzaam afneemt, zorgen wij met onze voedingssupplementen dat de huid van binnenuit duurzaam verbeterd. Daarmee kan de huid er tot in lengte van jaren stralend uitzien en zorgt ervoor dat elke gebruiker beter in zijn vel zit.
Die eigenschappen vind je terug in al onze voedingssupplementen.

Origineel en inspiratie

Onze voedingssupplementen zijn gebaseerd op een combinatie van moderne wetenschappelijke en deels geïnspireerd op eeuwenoude Ayurvedische kennis. Daarmee creëren wij originele voedingssupplementen die bijdragen aan een mooie en gezonde huid.

De natuur als basis

Wij hanteren strenge eisen voor onze producten, daarbij vormt de natuur voor ons het uitgangspunt. Daarom zorgen we dat de natuur met respect wordt behandeld en maken we gebruik van natuurlijke duurzame ingrediënten.

Onze Waarden

* Onze producten worden met pure en zuivere ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit samengesteld, waarvan de werking wereldwijd door wetenschappelijk onderzoek en in de praktijk is aangetoond.
* Alle laviesage producten worden conform de strengste certificeringsnormen (HACCP, Food Safety keurmerk FSS22000 en SKAL BIOCONTROLE) geproduceerd, waardoor kwaliteit en veiligheid gewaarborgd.
* Om onze CO2 voetafdruk te minimaliseren, worden al onze producten in Europa geproduceerd.
* Laviesage streeft ernaar om uitsluitend van materialen gebruik te maken die natuurlijk, recyclebaar en niet schadelijk voor het milieu zijn. We maken gebruik van verpakkingen die recyclebaar en waar mogelijk biologisch afbreekbaar zijn. Al het papier dat in onze tassen en verpakkingen gebruik wordt, komt tenminste 83% uit gerecycleerde bronnen. We gebruiken geen pvc in onze verpakkingsmaterialen.