liftsome Beauté Neuve Salon Jeunesse Nederweert, Guinot gezichtsbehandeling, lichaamsbehandeling, pedicure, manicure, hotstone massage, kruidenstempelmassage, make-up, lash lifting, huidscan, huidtherapie, perfect skin, infrarood sauna, zonnebank, spray tan

TCA PEELING

Voor wie is de TCA peeling geschikt?

Voor mannen en vrouwen die huidverjonging wensen voor gezicht, hals, decolleté of handen. Fijne rimpels, grover wordende huid ten gevolge van veroudering, maar ook huidveroudering veroorzaakt door de zon (photoaging), pigmentvlekken of een gelige teint, zijn perfect te behandelen met deze peeling.

Peeling en huidverjonging.

TCA peelings hebben meer complete huidverjongende eigenschappen dan welke andere techniek ook. Huidveroudering begint bij ieder mens met een tragere deling van de cellen, waarbij op termijn de levende lagen steeds minder actief worden en de dode huidcellen steeds meer aan het oppervlak blijven kleven. Het gevolg is dan ook dat de collageen en elastineproductie afnemen en de afdruk van de rimpel in de dode lagen steeds meer toeneemt.

Na de TCA peeling zal de huid 2 tot 3 dagen strak aanvoelen en kan op sommige plaatsen wat donkere vlekjes vertonen (dit zijn dode huidcellen die snel reageren op de behandeling). Bij ongeveer de 3e t/m 5e dag gaat de huid een bepaalde mate van vervelling vertonen. Dag 6 en 7, soms nog op dag 8, vetoont de huid donkere vlekken (dode verkleefde huidcellen). De huid mag na 24 uur gecamoufleerd worden. Om tot een goed en bevredigend resultaat te komen, dat het resultaat van elke andere peeling overtreft, is het een goede zaak, dat er een behoorlijk deel van de opperhuid wordt vervangen door nieuwe, gezonde cellen. Door de inwerkdiepte van de peeling doet zich een proces van versnelde celdeling voor, waardoor de productie van elastine en collageen enorm toeneemt. De huid gaat zich opnieuw gedragen als een jongere huid.